Μπορεί ο Μπαλοτέλι να είναι ολίγον τρελός, μπορεί να έσπαγε κάθε λίγο και λιγάκι τα νεύρα του Μουρίνιο. Κανείς όμως δεν ισχυρίστηκε ότι δεν ξέρει μπάλα, κανείς δεν είπε ότι δεν πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν αυτός που εξειδικεύεται στο να μαζεύει σπουδαία ταλέντα και να τα μετατρέπει σε υπέρλαμπρους αστέρες, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θέλει τον Ιταλό κοντά του.

Μπορεί η Μάντσεστερ κι ο γέρο-Φέργκιουσον να θέλει, αλλά η Ίντερ δεν πουλάει, τουλάχιστον τόσο εύκολα.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα, δήλωσε χαρακτηριστικά στα βρετανικά ΜΜΕ,«Η Γιουνάιτεντ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη και σίγουρα η μεταγραφή σε αυτή αποτελεί μεγάλο δέλεαρ, όμως υπάρχουν πολλές προτάσεις ακόμη που πρέπει να εξετάσουμε. Κάθε παίχτης έχει την τιμή του. Αν κάποια ομάδα την πλησιάσει τότε ο παίχτης θα αποχωρήσει. Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσεις σε μία τέτοια περίπτωση».

Να σημειώσουμε πως, η Ίντερ απέρριψε ήδη πρόταση ύψους 24 εκατ από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο πρόεδρός της, Μάσιμο Μοράτι, έθεσε την τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων στα 40 εκατ ευρώ.