Αιχμές κατά της κυβέρνησης για το θέμα των κονδυλίων που δίνονται ή πρόκειται να δοθούν για την ανακαίνιση του ΣΕΦ πήρε μέσω αναρτήσεών του στα social media ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λέγοντας πως… κατάπιε τις ελληνοποιήσεις του Ολυμπιακού αλλά δεν θα δεχθεί να υπάρξει βοήθεια για το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, μέσω stories στο Instagram, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις εργασίες που είναι να γίνουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος με το να υπάρξει κρατική βοήθεια.

«Είμαστε ενήμεροι για κάθε κονδύλι το οποίο εγκρίνετε εκεί κάτω στο ΣΕΦ. Είτε αφορά το aircondition 1,7 εκατομμύρια, είτε όλα αυτά τα οποία έρχονται. Στο να φτιαχτεί το γήπεδο με έξοδα του κράτους και να δοθεί έτοιμο στη Νέα Δημοκρατία, ενώ εμείς θα ρίξουμε 15- 18 εκατομμύρια για να το φτιάξουμε… Συγγνώμη, από τη Νέα Δημοκρατία στον Ολυμπιακό. Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Το να ελληνοποιείτε ανθρώπους που πριν έρθουν να παίξουν στον Oλυμπιακό δεν ήξεραν ούτε που πέφτει η Ελλάδα, το κατάπιαμε. Το να τους φτιάξετε όμως το γήπεδο ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε, αυτό όχι δε θα το καταπιούμε, να το ξέρετε», ανέφερε ο Γιαννακόπουλος.