Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στο κλασικό ντέρμπι της Bundesliga και στην Allianz Arena τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα και ο λόγος είναι το απειλητικό μήνυμα που έστειλε Μέσο που είναι κοντά στον ISIS και έκανε λόγο για επίθεση έξω από το γήπεδο.

Οι μέρες που διανύουμε είναι μέρες περίεργες και το γεγονός ότι Μέσο που είναι φίλα προσκείμενο στην τρομοκρατική οργάνωση έκανε λόγο για «χτύπημα» έξω από το γήπεδο της Μπάγερν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Μπορούσια σήμανε συναγερμό.

Η ομάδα του Μονάχου, φυσικά, συνεργάστηκε από την πρώτη στιγμή με την αστυνομία ώστε να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας και έτσι έγινε, με τα γερμανικά ΜΜΕ να τονίζουν ότι 400 αστυνομικοί άρχισαν τους ελέγχους χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο και φυσικά αυτοί συνεχίζονταν μέχρι και την είσοδο της κάθε θύρας.

Το παιχνίδι, πάντως, άρχισε κανονικά στις 19:30 χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, τα μέτρα ασφαλείας όμως δεν χαλαρώνουν αφού το απειλητικό μήνυμα έκανε λόγο για επίθεση έξω από την Allianz Arena μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως και να έχει, σε όλους τους χώρους κοντά στο γήπεδο της Μπάγερν υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη και γενικά οι Γερμανοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και τους επόμενους μήνες, με δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα διοργανώσουν και το Euro 2024.