Η Αλ Νασρ αποκλείστηκε από την Αλ Αΐν στους προημιτελικούς του ασιατικού Champions League και ένας οπαδός της ήταν τόσο εκνευρισμένος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις χαμένες ευκαιρίες του που τόνισε ότι θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα φύγει από την ομάδα.

Ο Πορτογάλος σταρ δεν κατάφερε να οδηγήσει την Αλ Νασρ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας και τώρα ήρθε και ο αποκλεισμός στο ασιατικό Champions League, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της, όσο αστείο κι αν ακούγεται, να εκνευριστούν πολύ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, άλλωστε, αποτελεί ένας φίλος της Αλ Νασρ που μιλούσε σε δημοσιογράφο μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ξέσπασε κατά των μεγάλων ονομάτων και ειδικά κατά του CR7.

«Όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα, ο Τέλες, ο Ρονάλντο, τι έκαναν; Ο Ρονάλντο φωνάζει και κάνει «Siuuu» μετά από ένα πέναλτι που έβαλε, αλλά στη διάρκεια του αγώνα ήταν φάντασμα. Είχαμε έξι ευκαιρίες και ποιος τις σπατάλησε; Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Αυτός είναι που θα έπρεπε να φύγει πρώτος από την ομάδα! Χρειαζόμαστε νέους επιθετικούς και μεγάλους παίκτες έτοιμους να αντέξουν τις ευθύνες», είπε σε έντονο ύφος.