Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι 39 ετών πλέον και συνεχίζει κανονικά την καριέρα του με τη φανέλα της Αλ Νασρ, η ώρα που θα κρεμάσει τα παπούτσια του όμως πλησιάζει και το είπε η ίδια η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ, στο περιθώριο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Ο CR7 αποφεύγει πάντα τις ερωτήσεις σχετικά με το πότε θα αποσυρθεί από τη δράση, τα χρόνια όμως περνάνε και το τέλος δεν αργεί καθόλου πλέον. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, το είπε η σύντροφός του συνομιλώντας με μια άλλη γυναίκα στο περιθώριο της Fashion Week στο Παρίσι και με την κάμερα να τις «συλλαμβάνει» την ώρα που τα έλεγαν.

«Ο Ρονάλντο θα παίζει για ακόμη ένα χρόνο και μετά τέλος. Ισως και δύο. Δεν ξέρω», ήταν τα λόγια της Τζορτζίνα, με τα διεθνή ΜΜΕ φυσικά να δίνουν μεγάλη βάση στα λόγια της αφού είναι λογικό να έχει συζητήσει με τον Κριστιάνο το συγκεκριμένο θέμα και σίγουρα η ίδια ξέρει περισσότερα από ό,τι ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος του πλανήτη.

Μέχρι να έρθει η ώρα για το τέλος, πάντως, ο Πορτογάλος συνεχίζει να σκοράρει συνεχώς στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχοντας ως στόχο να μεγαλώσει κι άλλο τα ρεκόρ του, αν και ο βαθμός δυσκολίας του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται πλέον είναι πολύ πιο χαμηλός σε σχέση με τα ευρωπαϊκά.