Ο Μπάμπα Ραχμάν ανησύχησε τους πάντες με τον τραυματισμό του στο 115ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τελικά χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο όπου τον επισκέφθηκε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, τον οποίο ευχαρίστησε μετά το εξιτήριο που πήρε.

Οι δύο παίκτες είχαν χτυπήσει κεφάλι με κεφάλι και ο Γκανέζος αριστερός μπακ του δικεφάλου του βορρά έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα όλοι στη Λεωφόρο να παγώσουν. Τελικά ο Μπάμπα συνήλθε λίγα λεπτά μετά αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διανυκτέρευσε.

Μετά τον αγώνα, μάλιστα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ δέχθηκε την επίσκεψη του Βαγιαννίδη και φρόντισε να τον ευχαριστήσει για αυτό στο μήνυμά του μέσω των social media μετά το εξιτήριο που πήρε σήμερα Πέμπτη (22/2).

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με επισκέφτηκε στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μπάμπα.