Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού και φέτος, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να τον παρακολουθούν διάφορες ομάδες της Ευρώπης αφού μετά τα γερμανικά σενάρια για τη Στουτγκάρδη και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σειρά πήραν τα ιταλικά για τη Μπολόνια.

Ο 23χρονος φορ είχε ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν αφού ερχόταν από τον πάγκο και έδινε λύσεις στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και φέτος που έχει καθιερωθεί ως βασικός συνεχίζει με ακόμη καλύτερο ρυθμό. Δεν προκαλεί εντύπωση, επομένως, το γεγονός ότι διάφορες ομάδες τον παρακολουθούν.

Λίγες ώρες, λοιπόν, μετά το ρεπορτάζ του γερμανικού Kicker για ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης και της Άιντραχτ, ήρθε και αυτό ιταλικών ιστοσελίδων για τη Μπολόνια. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα, η οποία τα πάει πολύ καλά στη φετινή Serie A, θέλει να αποκτήσει επιθετικό και συγκριμένα σε νεαρή ηλικία ώστε να έχει προοπτική ακριβής πώλησης στο μέλλον και αυτός που έχει ξεχωρίσει είναι ο Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν προκύπτει ότι υπάρχει πρόθεση πώλησης του 23χρονου επιθετικού, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πουν σίγουρα «όχι» το προσεχές καλοκαίρι αν έρθει μια πρόταση με… δυνατό ποσό.