Ο αγώνας της Λαμίας με τον ΟΦΗ ήταν αυτός με τον οποίο άρχισε η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους Κρητικούς να προηγούνται δύο φορές με Ντίκο και Γαγιέχος και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με Τσιλούλη και αυτογκόλ του Καρώ, με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επιχείρησαν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν τον έλεγχο αλλά το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς να υπάρχει κάποια μεγάλη φάση. Μέχρι που φτάσαμε, τελικά στο 26′ και ήρθε το πρώτο γκολ: Βαθιά μπαλιά του Μεγιάδο, ασυνεννοησία μεταξύ Πάβλοβετς – Κοσέλεφ και ο Ντίκο πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο ίδιος παίκτης έχει απειλητικός και στην επόμενη φάση, με τη Λαμία να βγαίνει στη συνέχεια στην επίθεση αλλά να μην καταφέρνει κάτι σημαντικό στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο φάνηκε ουσιαστικά μόνο στο 32ο λεπτό με την άστοχη κεφαλιά του Τσιλούλη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο β’ μέρος, όμως, φάνηκαν αμέσως, αφού στο 47′ ο Καρλίτος βρήκε τον Τσιλούλη και αυτός πάτησε περιοχή, απέφυγε τον Βούρο και με πλασέ νίκησε τον Σωτηρίου για το 1-1. Ένα γκολ που έδωσε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, το οποίο συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη.

Μια νίκη για την οποία έδειχνε να είναι το φαβορί ο ΟΦΗ, ο οποίος ξαναπήρε το προβάδισμα στο 66′, όταν ο Γαγιέχος συνέκλινε και σούταρε εκτός περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει και στον Κορνέζο και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2.

Οι Κρητικοί ήταν και πάλι μπροστά, η Λαμία όμως βρήκε και πάλι τον τρόπο για να τους… πιάσει: Εκτέλεση κόρνερ στο 74′, η άμυνα δεν κατάφερε να απομακρύνει και τελικά ο Καρώ με το κεφάλι έβαλε αυτογκόλ για το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στο 97′ ο Νέιρα έχασε την ευκαιρία για τον ΟΦΗ.

Λαμία: Κοσέλεβ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Πάβλοβετς (51′ Τόσιτς), Σιμόν, Στάνκο (74′ Λόνγκο), Νούνιες, Τσιλούλης, Σαραμαντάς (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Σλίβκα, Καρλίτος.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο (85′ Γκλάζερ), Γαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράρινσον (79′ Αμπάντα), Τοράλ (79′ Νέιρα), Ντίκο (57′ Φελίπε).