Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε 31χρονο, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με το voria.gr, ομάδα 7-8 ατόμων εισήλθε στο εμπορικό κέντρο όπου κατευθύνθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο βρισκόταν ένας 31χρονος. Υπήρξαν αντεγκλήσεις της ομάδας των ατόμων με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης, που είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρά οπαδικά επεισόδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο 31χρονος εξήλθε του καταστήματος κρατώντας μεγάλο μαχαίρι και τότε η ομάδα των ατόμων, που έφεραν διακριτικά αντίπαλης ομάδας, με καρέκλες στα χέρια, τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, φωνάζοντας «σε ποιον βγάζεις μαχαίρι ρε».

Αμέσως στο σημείο έσπευσε αστυνομικός που βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα για να τους χωρίσει. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο για κατοχή αιχμηρού αντικειμένου κατά παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο αναζητούνται.

Την έρευνα έχει αναλάβει το ΑΤ Λευκού Πύργου.