Στην Ελλάδα εκδόθηκε σήμερα από τις βουλγαρικές Αρχές ο δεύτερος ύποπτος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Η σύλληψή του είχε γίνει πριν από μερικές βδομάδες σε πόλη της Βουλγαρίας από πάνοπλους αστυνομικούς και τώρα θα οδηγηθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, πρόκειται για τον αδελφό του φερόμενου εκτελεστή με τον οποίο είχαν έρθει μαζί στην Ελλάδα. Έφυγε από την Αθήνα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ενώ ο αδελφός του παρέμεινε εδώ και λίγο αργότερα είχε πέσει στα χέρια των ελληνικών Αρχών.

Από την έρευνα των αξιωματικών της αστυνομίας, είχε προκύψει ότι ήταν αυτός που είχε κάνει την κατόπτευση του χώρου και που μετέφερε τον εκτελεστή του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του.

Αργά χθες το βράδυ τον παρέδωσαν οι Βούλγαροι αστυνομικοί στα σύνορα στις ελληνικές Αρχές και σήμερα βρίσκεται στο Μεταγωγών στη Θεσσαλονίκη, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας κρατάει κλειστό το στόμα του, στάση άλλωστε που είχε κρατήσει και ο αδελφός του, μην θέλοντας να αποκαλύψει ποιος υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου.