Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση δύο οδηγών οι οποίοι ενεπλάκησαν σε πρόσφατα τροχαία με εγκατάλειψη.

Σύμφωνα με με την ανακοίνωση: «Τροχαίο δυστύχημα επί της Λ. Μαρκοπούλου την 17-5-2019. Αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσής Τροχαίας Αττικής, κατόπιν επισταμένων ερευνών εξακρίβωσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, εμπλεκόμενου στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και ακολούθως εντόπισαν το εν λόγω όχημα.

Στη συνέχεια, προσήχθη ο 38χρονος αλλοδαπός ιδιοκτήτης του οχήματος, και εξακριβώθηκε η εμπλοκή του, ως οδηγού του συγκεκριμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στο τροχαίο δυστύχημα».

Η δεύτερη περίπτωση αφορά το τροχαίο με εγκατάλειψη της κοπέλας στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα για το οποίο ο οδηγός παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22/5 στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας, κατόπιν αξιοποίησης ευρημάτων στον τόπο του δυστυχήματος, ταυτοποίησαν και στη συνέχεια εντόπισαν το εμπλεκόμενο όχημα. Από περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατά τον χρόνο του δυστυχήματος, οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ήταν 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κλήθηκε στην έδρα του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας, όπου και παραδέχθηκε την εμπλοκή του. Σε βάρος των ανωτέρω οδηγών, σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες, οι οποίες με το συγκεντρωθέν αποδεικτικό υλικό αποστέλλονται στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές».