Συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ στην Ελευθερούπολη Καβάλας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 41 ετών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και ένας ημεδαπός, ηλικίας 38 ετών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών του Α.Τ. Ελευθερούπολης Καβάλας και της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Καβάλας, συνεργείο αποτελούμενο από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Καβάλας, πραγματοποίησε έλεγχο σε κατάστημα-καφενείο, ιδιοκτησίας 38χρονης ημεδαπής, το οποίο εκείνη τη στιγμή λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος ο ανωτέρω συλληφθείς 41χρονος. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε έντεκα (11) ηλεκτρονικούς υπολογιστές απεικονίζονταν το παράνομο παίγνιο «φρουτάκια» και ήταν έτοιμοι για άμεση χρήση από παίκτες-πελάτες. Ο ανωτέρω συλληφθείς 41χρονος, εργαζόταν στο κατάστημα-καφενείο, στερούμενος βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε θαμώνα του καταστήματος ( προαναφερόμενος ημεδαπός, ηλικίας 38 ετών), βρήκαν στην κατοχή του, μια συσκευασία από αλουμινόχαρτο, που περιείχε ναρκωτική ουσία-κάνναβη, συνολικού βάρους 13,6 γραμμαρίων. Ο 38χρονος παρέδωσε επίσης στους αστυνομικούς, μία ακόμα χάρτινη συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία-κάνναβη, συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν έντεκα (11) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μία (1) κεντρική μονάδα SERVER, αποτελούμενη από δύο (2) επεξεργαστές, χρηματικό ποσό 375,00 Ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος και οι ναρκωτικές ουσίες. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος του σχηματιζόμενη δικογραφία θα οδηγηθούν ενώπιον κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας.

πηγή: xanthipress