Η είδηση του θανάτου του ενός εκ των διαφόρων ιδιοκτητών του Kontra Channel, Κωνσταντίνου Παπανικόλα, έγινε γνωστή σήμερα το πρωί. Τώρα, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως αναβλήθηκε η κηδεία του, καθώς η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νάσου Γουμενίδη που παρουσίασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Κωνσταντίνο Παπανικόλα «ανήκει το 25% του νέου Kontra Channel. Στις αρχές Μαΐου, έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει όμως, έγιναν μια σειρά από γεγονότα τα οποία τώρα ελέγχονται από τον εισαγγελέα. Ο Παπανικόλας ζούσε στον Ωρωπό, καθώς με δικαστική εντολή είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική. Λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, οικεία πρόσωπά του τον μετέφεραν από την κλινική σε άγνωστη τοποθεσία».

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Παπανικόλα, Σπύρος Λαμπίρης, κατέθεσε μήνυση για τα αίτια του θανάτου του, ισχυριζόμενος ότι απεβίωσε χωρίς κανένα γνωστό αίτιο ενώ ήταν καλά στην υγεία του. Ο εισαγγελέας έχει διατάξει την αναβολή της κηδείας του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, καθώς τα πολλά ερωτηματικά της υπόθεσης πρέπει να ερευνηθούν. Επίσης, έχει διαταχθεί η διενέργεια νέας νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή της κηδείας.