Η δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Μετά τη νίκη της ηθοποιού για σωματική βλάβη από τον Μάνο Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε νέα αγωγή κατά του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, η Σοφία Παυλίδου ζητά με τη νέα της αγωγή, αποζημίωση ύψους 80.000 ευρώ από τον Μάνο Παπαγιάννη, για ηθική βλάβη. Η απόφαση του δικαστηρίου για την αγωγή για ηθική βλάβη θα γίνει γνωστή σε περίπου 6 μήνες, καθώς χρειάζεται να μελετηθούν τα στοιχεία.

Όλα ξεκίνησαν μετά από τη μήνυση που είχε καταθέσει η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη, καθώς τον είχε κατηγορήσει για πρόκληση σωματικής βλάβης κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση «Πετάει -Πετάει» το 2018. Ο ηθοποιός τότε, είχε απαντήσει και ο ίδιος με μήνυση κατά της Σοφίας Παυλίδου, για τον ίδιο λόγο.

Τον Νοέμβριο του 2022 οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στα δικαστήρια, όπου ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος, ενώ η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που δικαιώνομαι μετά από 4 χρόνια και το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές παρά το ότι εκείνος με μήνυσε για να κάνω πίσω. Εύχομαι σε όλα τα θύματα να δικαιωθούν και να μη χάνουν την πίστη τους», είχε δηλώσει η Σοφία Παυλίδου μετά τη νίκη της.

«Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά. Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική» είχε πει από πλευράς του ο Μάνος Παπαγιάννης.