Ο 33χρονος τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο φως έρχεται η κατάθεση του κοριτσιού στις Αρχές.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου η ανήλικη διασκεδάζει μαζί με άλλους συμμαθητές της από το Βέλγιο και ο 33χρονος τερματοφύλακας μαζί με έναν ακόμη συμπαίκτη του. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην ΕΛΑΣ, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η ανήλικη Βελγίδα είχε επηρεαστεί από το αλκοόλ που κατανάλωσε, την προσέγγισε και προέβη σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος της.

Όταν η κοπέλα ειδοποίησε την παρέα της, ξεκίνησε καυγάς μέσα στο μαγαζί και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του μπαρ και της Αστυνομίας, με τη σύλληψη του να γίνεται στο Τ.Α. Συντάγματος.

Η κατάθεση της 17χρονης

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα εκδρομή με όλο το σχολείο μου από το Βέλγιο. Τη νύχτα πήγαμε περίπου 15 άτομα από το σχολείο στο κατάστημα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Περί τις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα.

Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου.

Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου ήρθε και με πήρε από εκεί».

Σημειώνεται πως ο Κλέιμαν κρατείται απομονωμένος, σε κελί του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Η κατηγορία σε βάρος του είναι σε βαθμό κακουργήματος, με τον Ισραηλινό ποδοσφαιριστή να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ενώπιον του ανακριτή. Ο ίδιος πάντως μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι ουδέποτε προέβη σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος του κοριτσιού (σ.σ. είναι γεννημένη το 2005, ενηλικιώνεται σε λίγες ημέρες), λέγοντας ότι ήρθαν κοντά χορεύοντας και δεν έγινε τίποτα παραπάνω. Την ίδια ώρα και οι δύο πλευρές αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που παραγγέλθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, μετά τη σύλληψή του Μπόρις Κλέιμαν.