Γνωστά μοντέλα, πρώην εστεμμένη των καλλιστείων, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί παραγωγοί, είναι μεταξύ των επωνύμων που… φιγουράρουν στην ατζέντα ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στη χώρα μας. Αποκλειστικοί πελάτες της σπείρας ήταν γνωστά ονόματα της σόου μπιζ, που παραλάμβαναν κοκαΐνη άριστης ποιότητας, ecstasy και χασίς ακόμη και εξοχικά τους σπίτια.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα, μέλη διεθνούς σπείρας που έφερνε τα ναρκωτικά στη χώρα μας από την Ολλανδία, κρύβοντάς σε κούτες ανταλλακτικών για αυτοκίνητα.

Ο «εγκέφαλος» της σπείρας δήλωνε κτηματομεσίτης και έχει στην κατοχή του τέσσερις Πόρσε… Η συμμορία φέρεται να έχει διασυνδέσεις σε διάφορες περιοχές της περιφέρειας, όπως στο Άστρος Κυνουρίας και την Τρίπολη. Συνολικά, κατασχέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης, 17 κιλά υδροπονικής κάνναβης, χιλιάδες χάπια ecstasy και 250.000 ευρώ, ενώ βρέθηκαν τραπεζικές καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.