Γνωστά ονόματα της Αθήνας, ένα διάσημο πρώην μοντέλο και ένας γνωστός μουσικός παραγωγός περιλαμβάνονται στο πλούσιο πελατολόγιο του φερόμενου ως αρχηγού της συμμορίας που διακινούσε κοκαΐνη με επώνυμους πελάτες.

Οι επτά συλληφθέντες απολογούνται αύριο το πρωί στον ανακριτή και αμέσως μετά θα μάθουν αν θα οδηγηθούν στον Κορυδαλλό ή αν αφεθούν ελεύθεροι.

Ενδιαφέρον στοιχείο της δικογραφίας, αποτελεί, σύμφωνα με δικηγόρους που έχουν πρόσβαση στο φάκελο, οι τηλεφωνικές συνομιλίες του βασικού κατηγορούμενου με 53 πρόσωπα, Έλληνες και αλλοδαπούς.

Οι αρχές με τη σύμφωνη γνώμη της δικαιοσύνης είχαν προχωρήσει σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του «αρχηγού» της οργάνωσης και έτσι εντόπισαν τα πρόσωπα με τα οποία είχε τηλεφωνικές επαφές που θεωρήθηκαν ύποπτες από την αστυνομία.

Μένουν ακόμη να ταυτοποιηθούν οι χρήστες άλλων 16 αριθμών με τους οποίους επικοινωνούσε μεν ο κατηγορούμενος, αλλά ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι χρήστες τους.

Πολλοί από τους διαλόγους αυτούς είναι καταγεγραμμένοι στα αγγλικά, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η απομαγνητοφώνηση του επίμαχου υλικού, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν στον ανακριτή. Εκείνος με τη σειρά του θα τα αξιολογήσει για να διαπιστώσει αν πράγματι οι συνομιλίες αυτές έχουν ποινικό ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επτά κατηγορούμενοι που απολογούνται στον ανακριτή εκτός από την κακουργηματική παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών αντιμετωπίζουν και την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.