Εκτεταμένη διαρροή πετρελαίου από λεωφορείο τύπου «Φυσαρμόνικα» σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (5/1) στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από άγνωστη αιτία προκλήθηκε ρωγμή στο ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να χυθούν στο οδόστρωμα περισσότερα από 200 λίτρα πετρέλαιο.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας για να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων, οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και πυροσβέστες για να κάνουν πλύση του οδοστρώματος, αλλά και συνεργεία αποκατάστασης βλαβών οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής. Ο δρόμος έχει γεμίσει πετρέλαιο και τα συνεργεία ρίχνουν πριονίδι προκειμένου να αυτό να απορροφηθεί και η κυκλοφορία να γίνει με ασφάλεια.

Το συμβάν είναι ακόμη σε εξέλιξη και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς όσους κινούνται στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ το λεωφορείο -όταν αδειάσει τελείως το ντεπόζιτο- θα μεταφερθεί με Οδική Βοήθεια Βαρέων Οχημάτων και συνοδεία οχήματος οδικής ασφάλειας στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στην Πέτρου Ράλλη.