Τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό την οποία ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε. Η μητέρα της ανήλικης έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενη για μαστροπεία του ίδιου της του παιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News του Mega το μεσημέρι της Παρασκευής (04/11) η μητέρα της 12χρονης από την προφυλάκισή της μέχρι και σήμερα δεν έχει προαυλιστεί καθόλου και προτιμά να παραμένει συνεχώς στο κελί της.

Το κελί της, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή είναι υψίστης ασφαλείας και βρίσκεται σε ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και πολύ κοντά σε αυτό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτή που όταν βγαίνει να προαυλιστεί πετάει τσιγάρα στην μητέρα της 12χρονης καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση ενώ συνομιλεί κάποιες φορές μόνο με εκείνη.

Η μητέρα της 12χρονης φέρεται να διαβάζει συνεχώς βίους Αγίων ενώ ρωτάει συνεχώς τους δικηγόρους της και μέλη της οικογένειάς της που μπορούν να την επισκεφθούν τι γίνεται με τα παιδιά της.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η προφυλακισμένη μητέρα δεν έχει καταφέρει να συνομιλήσει με τα παιδιά της.

Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή με την μητέρα φέρεται να δήλωσε πως: «Αναγνωρίζω την ευθύνη μου για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη γι’ αυτά που με κατηγορούν».