Το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου 56χρονος άνδρας, ο οποίος εισήχθη για προγραμματισμένη εγχείρηση βουβωνοκήλης.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, και πιο συγκεκριμένα στις 13:00 της ίδιας ημέρας, κατόπιν χορήγησης φαρμάκου και πριν το χειρουργείο, ένιωσε αδιαθεσία και εξέπνευσε. Εγιναν προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η σύζυγος του εκλιπόντος, πατέρα δύο παιδιών βρέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, με διορισμό τεχνικού συμβούλου, κατά την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, καθώς διατείνεται, ότι ο θάνατός του οφείλεται λόγω αλλεργικού σοκ σε αντιβίωση που του χορηγήθηκε.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, τώρα, οι συγγενείς του είχαν ενημερώσει το προσωπικό του νοσοκομείου ότι ο 56χρονος άνδρας, γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, ήταν αλλεργικός στις αντιβιώσεις. Πλέον, η οικογένειά του άτυχου άνδρα έχει υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Διενεργείται αρμοδίως έρευνα.