Μια ακόμη δολοφονία με θύμα γυναίκα έρχεται να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα αίματος, καθώς μία 17χρονη κοπέλα βρήκε τον θάνατο έπειτα διαπληκτισμό με τον επίσης αλλοδαπό σύντροφό της, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Το κορίτσι βρήκαν νεκρό η μητέρα και η αδερφή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του κοριτσιού ήταν ασφυκτικός θάνατος, ενώ είχε μώλωπες στο σώμα της. Η 17χρονη ήταν ημίγυμνη και βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι.

Οι γονείς της 17χρονης είναι χωρισμένοι και το κορίτσι ζούσε με τη μητέρα και την αδερφή της. Τους τελευταίους 6 μήνες είχε σχέση με έναν μεγαλύτερης ηλικίας Πακιστανό άντρα, ο οποίος διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της με άλλα άτομα.

Τα μεσάνυχτα ο σύντροφός της πήγε στο σπίτι όπου έμενε ο ίδιος μαζί με άλλα άτομα, έβαλε σε έναν σάκο ρούχα και είπε ότι φεύγει. Έκτοτε αναζητείται.

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ προσήχθη ένα άτομο και εξετάστηκε στη ΓΑΔΑ, καθώς φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό. Το άτομο αυτό αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερο.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε μακροσκοπικά τη σορό βρήκε τους μώλωπες, οι οποίες αποτελούν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο θα πρέπει να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να υπάρξει βεβαιότητα.

«Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη» – Τι λέει φίλη της

«Ήταν φίλη μου, κάναμε παρέα ένα διάστημα», δήλωσε ένα νεαρό κορίτσι στην κάμερα για το 17χρονο θύμα. Την είδε για τελευταία φορά προχθές, όπως είπε. «Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη».

Δεν της είχε αναφέρει προβλήματα στη σχέση της με τον σύντροφό της. «Ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήταν μαζί 4-5 μήνες, είναι από το Πακιστάν».

Σημειώνεται πως εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για γυναικοκτονία, θα είναι η τρίτη στη χώρα μας μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο και η δεύτερη την Κυριακή στη Ζάκυνθο.