Την ίδια ώρα, που η οικογένεια του 50χρονου γυμναστή απηύθυνε έκκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν το πένθος τους, οι ελληνικές αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο ένα mail το οποίο φέρεται να απέστειλε ο ίδιος λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Το συγκεκριμένο mail, βρήκαν στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους 25 άτομα περίπου μιάμιση ώρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και εξηγούσε τους λόγους, για του οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Οι Αρχές, ερευνούν αν όντως το mail εστάλη από τον 50χρονο γυμναστή ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.

Στην αρχή του ηλεκτρονικού μηνύματος υπάρχει φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στο mail αλλά και στην τελευταία του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία.

Μάλιστα, στο mail γίνεται αναφορά και στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα, τη νεαρή κοπέλα η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη έπειτα από πάρτι.

Η αναφορά αυτή, έκανε την Γεωργία Μπίκα να πάρει θέση στο θέμα και να απαντήσει τονίζοντας πως: «Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δε μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί…».

Όπως αναφέρεται στο mail, «η (σ.σ. γυναικείο ονοματεπώνυμο) μάνα της δεκαεπτάχρονης (σ.σ. γυναικείο ονοματεπώνυμο) ήταν πίσω από το πάρτυ στην σουίτα που πήγε η Γεωργία Μπίκα».

«Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωσή μου να μάθουν όλοι ότι αυτό το όνομα (αναφέρει το όνομα της γυναίκας) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου».

Στη συνέχεια, ο γυμναστής αναφέρεται στα ποσά που του απέσπασε η γυναίκα με την οποία γνώριζε από το σχολείο και ήταν ερωτευμένος μαζί της. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ . Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει με αυτό το τίμημα με την απώλεια της ζωής μου. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας, από τότε παραμένει άφαντη».

Στη συνέχεια, ο 50χρονος αναφέρεται στο περιβόητο πάρτι το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρεται και σε κυκλώματα που εκμεταλλεύονται και εκβιάζουν επιχειρηματίες. Μάλιστα, γράφει στο email του, σε αυτό συμμετείχε και η γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος. «Αυτό έκανε κι αυτή… εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες, από Κύπρο και Βουλγαρία… τους έπαιρναν από αεροδρόμια κτλ.».

Οι δικοί του άνθρωποι φοβόντουσαν ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T live, ο 50χρονος είχε προκαλέσει την ανησυχία των δικών του ανθρώπων οι οποίοι είχαν παρατηρήσει πως δεν ήταν ο εαυτός τους το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στις Αρχές καθώς φοβόντουσαν πως θα κάνει κακό στον εαυτό του. Μέσα σε 15 ημέρες, δύο διαφορετικά άτομα από το περιβάλλον του, είχαν ενημερώσει την αστυνομία για τους φόβους που είχαν για τη ζωή του. Ο ίδιος και στις δυο φορές τους επιβεβαίωσε πως δεν τρέχει τίποτα και πως δεν προτίθεται να κάνει κακό στον εαυτό του.