Δύο άνδρες εθεάθησαν το βράδυ της Πέμπτης να μπαίνουν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr οι άνδρες που μπήκαν στο σπίτι, ήταν συγγενικά πρόσωπα του Μάνου Δασκαλάκη.

Λίγα λεπτά αργότερα βγήκαν από το σπίτι, κρατώντας μεγάλες μαύρες σακούλες και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πήραν κάποια προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του Μάνου Δασκαλάκη και πράγματα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Έσπασε» τη σιωπή του ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών ήρθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας και τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας, δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί.

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Γιώργος, που μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για την πρώην νύφη του, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τα εγγόνια του, αλλά και για τον γιο του, Μάνο Δασκαλάκη.

«Εγώ τη στήριζα αυτή τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που το έκανε… δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί, θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε», είπε μιλώντας στον Alpha.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου του τηλεφώνησε μέσα από τη φυλακή, λίγο μετά την προφυλάκισή της, ζητώντας του να βρει ιατροδικαστές και ειδικούς που θα ξέρουν για την κεταμίνη, επιμένοντας πως η ίδια δεν έχει σχέση. Ακόμα, σε άλλη κλήση της, του ζητούσε επίμονα να της πάει στη φυλακή τον Μάνο για να τον δει.

Στη συνέχεια, ο χαροκαμένος παππούς μίλησε για τα εγγονάκια του και όσα βγαίνουν κάθε μέρα στο φως:

«Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται τώρα. Βρήκαν το αίμα στο Καραμανδάνειο. Θέλουν να κάνουν εκταφή. Είναι πάρα πολύ αργή η διαδικασία. Θέλουμε να ηρεμήσουμε. Από τη στιγμή που βρέθηκε η ουσία που πήρε το παιδί, δεν πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους;»

Αναφερόμενος στον γιο του, Μάνο, είπε ότι είναι απομονωμένος από όλους και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Ο Μάνος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη δε μπορεί να το πιστέψει. Δεν έχει δουλειά, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει», είπε χαρακτηριστικά.