Νέες αποκαλύψεις που αφορούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από το μυστηριώδες τηλεφώνημα που δέχθηκε στις 15 Μαρτίου δημοσιογράφος της εκπομπής TLive βρισκόταν η ίδια.

Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός έχει στα χέρια του αναλυτικές λίστες με τα τηλεφωνήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου και από εκεί προκύπτει πως «στις 15 Μαρτίου στις 9:21 το πρωί υπάρχει 11λεπτη κλήση προς τον αριθμό της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού».

Τι απαντά για το τηλεφώνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Απαντήσεις για το μυστήριο τηλεφώνημα και για τον εάν ήταν αυτή που μίλησε με αλλοιωμένη φωνή στη δημοσιογράφο του Alpha έδωσε μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού όπου βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Με κάλεσε η Γιώτα Κηπουρού ένα πρωινό την συγκεκριμένη ημέρα» ανέφερε η 33χρονη στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο.

«Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα -όπως είπε η Γιώτα στη Ρούλα- από τη συγκεκριμένη γυναίκα και την ενημέρωσε», επεσήμανε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Μίλησαν για λίγη ώρα και αργότερα η Ρούλα κάλεσε την Γιώτα Κηπουρού και μίλησαν για το ίδιο θέμα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος προσθέτοντας «συνολικά ήταν 3 κλήσεις».

«Ο τηλεφωνικός αριθμός είναι στο όνομα του Μάνου. Ο Μάνος δεν έχει δώσει την κλήση που έγινε από την Γιώτα Κηπουρού σε εμένα» επεσήμανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το μυστήριο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο

Μια γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή κάλεσε στις 15 Μαρτίου δημοσιογράφο της εκπομπής της Τανιάνας Στεφανίδου, Γιώτα Κηπουρού και ανέφερε ότι εάν διερευνηθεί ο Μάνος Δασκαλάκης, τότε θα διαπιστωθεί η αιτία για την οποία πέθανε η Τζωρτζίνα.

Το τηλεφώνημα έγινε στον προσωπικό αριθμό της δημοσιογράφου που είναι απόρρητος. Η άγνωστη γυναίκα μάλιστα που την κάλεσε υποστήριξε πως όσα στοιχεία ανέφερε η συγκεκριμένη αλλοιωμένη φωνή, φέρεται να ταιριάζουν με όσα κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς λίγες μέρες μετά.

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη, πού μένει, και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα. Είναι με καινούρια κοπέλα, στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «ο Μάνος είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Και πάρα πολύ προβληματισμένος».