Με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη συναντήθηκε την Παρασκευή (15/4) ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης ενημέρωνοντάς τον για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες και οι καταθέσεις για τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα ο εντατικολόγος – γιατρός της 9χρονης επεσήμανε πως για τη στάση της μητέρας και τα όσα είχα παρατηρήσει στη συμπεριφορά της «δεν ενημερώθηκε μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Παραμένω στη θέση μου και αν τυχόν μου ζητηθεί δεύτερη επεξήγηση για κάποια θέμα θα τη δώσω στην ανακρίτρια» δήλωσε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου σήμερα το μεσημέρι μετά τη συνάντησή του με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Ο κύριος Καρβέλης τον Απρίλη του 2021 όταν είχε υποστεί την καρδιακή ανακοπή η μικρή Τζωρτζίνα είχε δείξει το προσωπικό του ενδιαφέρον. Είχε έρθει στο νοσοκομείο, την είχε δει και είχε συνομιλήσει με τους γονείς» είπε ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Ερωτηθείς για τον αν ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές για το τι γινόταν και για τη στάση της μητέρας, ο κ. Ηλιάδης απάντησε: «Δεν ενημερώθηκε μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού. Έχω εξηγήσει στην κυρία Ανακρίτρια πού ακριβώς έχουμε απευθυνθεί», χωρίς να θελήσει να δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης σήμερα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από για την εξέλιξη των διαδικασιών από την πλευρά των Αρχών για το σκέλος που διερευνά τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

«Προφανώς είναι ζητήματα τα οποία κατέθεσε και ο ίδιος στις Αρχές. Ό,τι συμβεί και έχει γίνει στα νοσοκομεία μας από την πλευρά του επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο» είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ.

«Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι καταθέσεις του ιατρικού προσωπικού. Είμαστε στο πλευρό των Αρχών να χορηγήσουμε οποιοδήποτε στοιχείο χρειαστεί» επεσήμανε και τόνισε για ακόμη μία φορά πως σε κανένα από τα νοσοκομεία της Πάτρας δεν χορηγήθηκε στην 9χρονη κεταμίνη.