Λεπτομέρειες από την ημέρα που έπαθε ανακοπή η μικρή Τζωρτζίνα –ένα εκ των τριών παιδιών που πέθαναν στη Πάτρα– ανέφερε ότι διαθέτει η εκπομπή «Live News». Το ρεπορτάζ για την εκπομπή του Mega, υποστήριξε ότι εκείνη την ημέρα υπήρξαν διάφορα αναπάντητα ερωτήματα, για τα οποία οι γιατροί θα προσκομίσουν στοιχεία στις αρχές.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είπε πως σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί πήγε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 8 Απριλίου 2021, γιατί είχε σπασμούς, σύμφωνα με την μητέρα του. Αυτό όμως, δεν φέρεται να επιβεβαιώθηκε από το εγκεφαλογράφημα, κάτι που θα έπρεπε να γίνει, εάν όντως υπήρχαν σπασμοί, φέρεται να ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί.

Μάλιστα, φέρεται να είπαν ότι ποτέ δεν διαπιστώθηκε στο παιδί βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, όπως είχε αναφέρει παλιότερα η μητέρα της.

Η στιγμή της ανακοπής

Με βάση το ρεπορτάζ του «Live News», η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή την Κυριακή 11 Απριλίου, ενώ φέρεται η μητέρα να μην ειδοποίησε αμέσως, καθώς με βάση την εκπομπή, χτύπησε το μηχάνημα, χωρίς να σημάνει ένα σημαντικό συναγερμό. Τότε, η νοσοκόμα, είδε το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές.

Η εκπομπή του Mega ανέφερε ότι υπάρχουν καταθέσεις τριών γιατρών και τριών νοσηλευτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. Παράλληλα, υπολογίζεται ότι από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο θα καταθέσουν 20 άτομα, νοσηλευτές και γιατροί.