Το μυστήριο της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές. Στο «κάδρο» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας βρίσκεται η 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται πως τη σκότωσε δίνοντάς της κεταμίνη. Πώς όμως τη βρήκε; Από την προμηθεύτηκε;

Το δελτίο ειδήσεων του Alpha το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) παρουσίασε τα τρία σενάρια για το πώς θα μπορούσε η κεταμίνη να βρεθεί στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Χρησιμοποιείται και σαν (ψυχαγωγικό) φάρμακο δηλαδή σαν ψυχοδραστική ουσία από νεαρά άτομα. Κυκλοφορεί παράνομα οπότε μπορεί κάποιος να τη βρει μέσω διαδικτύου» επισημαίνει στον Alpha γιατρός.

Η κεταμίνη μπορεί να βρεθεί και μέσω του κυκλώματος ναρκωτικών, επισημαίνει 25χρονος χρήστης ναρκωτικών στο δελτίο ειδήσεων.

«Εγώ σε ένα σπίτι το συνάντησα. Μου το φέρανε σε μία παρέα. Είναι ένα δύσκολο ναρκωτικό για να το βρεις αλλά μπαίνοντας στο γκέτο μπορείς εύκολα να βρεις πολλά» σημειώνει.

Οι Αρχές επίσης διερευνούν την πιθανότητα η κατηγορούμενη να προμηθεύτηκε την ουσία από συγγενικό της πρόσωπου που εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών με την αδερφή της όμως να διαψεύδει πως ισχύει κάτι τέτοιο.