Η Αγγελική Νικολούλη έδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας και αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ, μίλησε στο Live News του Mega για τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μεταφέροντας τις νέες πληροφορίες που έχει.

«Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του», είπε η Αγγελική Νικολούλη και προσδιόρισε το γεγονός της περίοδο όπου ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι.

Το «Τούνελ» αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να ταφεί η Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της. Μετά την αποκάλυψη αυτή δόθηκε εντολή να γίνει εκταφεί και να ανασυρθεί το τάμπλετ.

Όσο για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο Φως στο Τούνελ, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Κι εμένα μου είχε πει (η Ρούλα) ότι φοβόταν μη κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες.

Το τελευταίο 10μηνο η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: “Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και ένα φορτιστή να θάψουμε;”».