Εβδομάδα εξελίξεων είναι, όπως όλα δείχνουν, αυτή που διανύουμε για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς μέρα με τη μέρα συμπληρώνονται τα κομμάτια του «παζλ» με τις Αρχές, σύμφωνα με το Mega, να βρίσκονται αρκετά κοντά στη λύση του.

H αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο, πάντως η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα, ίσως και μέχρι την Τετάρτη να έχουν γίνει συλλήψεις.

Οι δύο πρώτες περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας να οφείλεται σε αυτό.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού, ωστόσο διερευνάται εάν αυτές ταιριάζουν και ποσοτικά με τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη.

Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η μητέρα των τριών κοριτσιών την ημέρα που πέθανε η μόλις επτά μηνών Ίριδα, φέρεται να είπε στον πατέρα «δεν πειράζει θα κάνουμε εμείς άλλο παιδί». Η φράση αυτή φέρεται να ειπώθηκε, σύμφωνα με μαρτυρία γιατρών, μέσα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί μεταφέρθηκε το μωρό στις 21 Μαρτίου του 2021 όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.