Τα νεκρά αδελφάκια της φέρεται να είδε στο γραφείο τελετών στην Πάτρα, το οποίο ανέλαβε τις κηδείες τους, η μικρή Τζωρτζίνα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, υπό συνθήκες που διερευνώνται, λέγεται ότι πήγε το μεγαλύτερο παιδί, τη Τζωρτζίνα, να δει τις νεκρές αδερφές της στο γραφείο τελετών.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, φέρεται να ήρθε κατόπιν παροτρύνσεως ψυχολόγου που στήριζε την οικογένεια, μετά τον θάνατο της Ίριδας, συμβουλή με την οποία συμφώνησε και ένας δεύτερος ειδικός.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, αυτός που απευθύνθηκε σε δεύτερο ψυχολόγο ήταν ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, θέλοντας να επιβεβαιώσει τη συμβουλή του πρώτου ειδικού για το καλύτερο του παιδιού του. Και οι δυο ψυχολόγοι φέρεται να τους είπαν πως θα πρέπει να «ακούσουν» την Τζωρτζίνα και, εάν αυτή εκφράσει την επιθυμία της να μεταβεί στο γραφείο τελετών, τότε θα πρέπει να πάνε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Τζωρτζίνα είδε τη νεκρή της αδελφή, της άφησε μια μικρή κούκλα και, μετά από δέκα λεπτά αποχώρησε από το γραφείο τελετών.