Νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται διαρκώς στο φως για την υπόθεση θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, οι οποία φαίνεται πως μπαίνει στην τελική της ευθεία αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συλλήψεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η μητέρα των τριών κοριτσιών την ημέρα που πέθανε η μόλις επτά μηνών Ίριδα, φέρεται να είπε στον πατέρα «δεν πειράζει θα κάνουμε εμείς άλλο παιδί». Η φράση αυτή φέρεται να ειπώθηκε, σύμφωνα με μαρτυρία γιατρών, μέσα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί μεταφέρθηκε το μωρό στις 21 Μαρτίου του 2021 όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Η ανάρτηση της μητέρας

Λίγες ώρες μάλιστα μετά τον θάνατο της Ίριδας, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η μητέρα δημοσίευσε μία ανάρτηση γράφοντας «ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου, χάνει εσένα Ίριδά μου». Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αναφορές αυτές είναι αντιφατικές, καθώς το ζευγάρι βρισκόταν στη φάση του χωρισμού.

Παράλληλα, στην προοπτική χωρισμού, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται πως είχε αποκαλύψει σε μία παλαιότερη σχέση της πως πάσχει από καρκίνο ενώ είχε επικαλεστεί και αντίστοιχο έγγραφο που αφορούσε τη γιαγιά της, η οποία πράγματι έπασχε από μία μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, τον Φεβρουάριο του 2012, η μητέρα νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.