Ηρωίνη, φυτεία χασίς, όπλα, μαχαίρια και λαθραίο καπνό, εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, έπειτα από έρευνα που έκαναν σε σπίτι στην περιοχή Στράτου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 52χρονο και την 48χρονη σύζυγό του, καθώς επίσης και έναν 47χρονο υπήκοο Αλβανίας μαζί με την 48χρονη ομοεθνή σύζυγό του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράβασης του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, για διακίνηση ναρκωτικών από την περιοχή του Στράτου, πραγματοποίησαν επιχείρηση στην περιοχή όπου εντόπισαν το σπίτι των συλληφθέντων και ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τη διάρκεια της οποίας βρήκαν 215 γραμμάρια ηρωίνης, τρία όπλα, 11 μαχαίρια, τρία κιλά καπνού και φυτεία με 17 δενδρύλλια κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 52χρονος και η 48χρονη σύζυγός του καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια κάνναβης, ενώ τα όπλα και τα μαχαίρια κατείχε ο 52χρονος. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 47χρονος, μαζί με τη σύζυγο του, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, σε περιοχή της Αττικής, ενώ ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.