Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά από νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικά δεδομένα.

Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας πρωτοδικών, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Η ποινική δίωξη αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Λύτρας: Τα mail με δύο ακόμη βίντεο

Ο κ. Λύτρας μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ είπε ότι έχει λάβει ένα mail με δυο ακόμα βίντεο που αφορούν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Σύμφωνα με την δίωξη που έχει ασκηθεί, επισήμανε ότι ο παρουσιαστής είναι αντιμέτωπος με 10 χρόνια κάθειρξη.

Σήμερα ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίζουν αν θα διαταχθεί προσωρινή κράτηση.

Ο κ. Λύτρας είπε ότι εάν αφεθεί ελεύθερος να διαγράψει κάποια στοιχεία που είναι σημαντικά για την υπόθεση. «Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θα διαταχθεί προσωρινή του κράτηση».

Σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται ο Στάθης Παναγιωτοπουλος ότι έχει «κατεβάσει» τα βίντεο, ο δικηγόρος επισήαμεν ότι είναι ακόμα στο συγκεκριμένο χώρο του διαδικτύου με τον κωδικού που χρησιμοποιούσε με το προφίλ του.