Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 29χρονης κοπέλας, μητέρας τριών παιδιών, από την Αλεξανδρούπολη, η οποία φέρεται να έχει ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύζυγό της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 5 Δεκεμβρίου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, με την ίδια και τον άνδρα να λένε ότι έπεσε από τις σκάλες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα έκανε τρία χειρουργεία, ενώ νοσούσε και από κορονοϊό και το βράδυ της Πέμπτης (9/12) άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, ερωτηματικά γεννά η πληροφορία ότι ο σύζυγος της 29χρονης εξαφανίστηκε μετά τον θάνατό της, ενώ ο ίδιος είχε καταθέσει για την υπόθεση στην αστυνομία. Την ίδια στιγμή συγγενείς της γυναίκας αναφέρθηκαν σε κάποια βιαιότητα που υπήρχε από μέρους του συζύγου της.

Αναστατωμένοι οι συγγενείς

Μάλιστα συγγενικά της πρόσωπα έμειναν 2-3 ωρες στο σπίτι της 29χρονης πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο και προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν χωρίς αποτέλεσμα. Χθες το βράδυ έξω από το σπίτι της κοπέλας είχαν συγκεντρωθεί περίπου 60-70 άτομα, συγγενείς, με κάποιους να είναι πιο ψύχραιμοι και άλλοι πιο ένθερμοι σε σχέση με αυτό που μπορεί να έχει συμβεί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ ο ιατροδικαστής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.