Τετ α τετ με την Ιωάννα ήρθε η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. Η 36χρονη, κάνοντας την ανατροπή, αποφάσισε να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να καθίσει στο εδώλιο την ημέρα που η Ιωάννα ανεβαίνει στο βήμα του μάρτυρα για να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε και τον γολγοθά που ανεβαίνει.

Η Ιωάννα έφτασε στις 9 το πρωί στο δικαστήριο. Κάθισε στην πρώτη θέση των εδράνων στην αριστερή πλευρά της αίθουσας, φανερά φορτισμένη, κοντά στους συνηγόρους της ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει με την ψυχολόγο της.

Την ίδια περίπου ώρα μετήχθη από τον Κορυδαλλό με κλούβα και η 36χρονη κατηγορούμενη η οποία μπήκε στην δικαστική αίθουσα, συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη, λίγο μετά τις 9.30 πμ.

Η στιγμή που η Ιωάννα ενημερώθηκε για την άφιξη της 36χρονης

Οι συνήγοροι της Ιωάννας και η μητέρα της είχαν ενημερώσει πως η κατηγορούμενη βρίσκεται στο κτίριο. «Μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς… είναι ανθρώπινο» της είπαν χαρακτηριστικά.

Η Ιωάννα μόλις είδε την κατηγορούμενη την κοίταξε επίμονα. Εκείνη κάθισε στις πρώτες θέσεις στην δεξιά πλευρά της αίθουσας ενώ γύρω της σχηματίστηκε ένας κλοιός από αστυνομικούς. Παρέμεινε σιωπηλή κοιτώντας σταθερά μπροστά της.

Φωτογραφίες από την άφιξη της κατηγορούμενης στο δικαστήριο

Φωτογραφίες από τη στιγμή που έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος