Για την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης την Τετάρτη (29/9) μίλησε ο πατέρας ενός μαθητής. Όπως τόνισε επικαλούμενος όσα του είπε ο γιος του υπήρχαν μαθητές που έτρεχαν.

«Εντός του σχολείου υπήρχαν παιδιά που τρέχανε. Υπήρχαν παιδιά που χτυπούσαν άλλα παιδιά» τόνισε ο πατέρας του μαθητή μιλώντας στο thestival.gr.

Εστιάζοντας στην ταυτότητα των δραστών των επεισοδιών ο πατέρας του παιδιού που φοιτεί στο ΕΠΑΛ ανέφερε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο γιος του γνωρίζουν αν ήταν εξωσχολικοί ή μαθητές του σχολείου.

«Μπορεί να ήταν εξωσχολικοί, μπορεί να ήταν και ένας πυρήνας μικρός εδώ» σημείωσε.

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Νέα ένταση σήμερα

Νέα ένταση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/9) στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης.

Σύμφωνα με το Open, πολίτες προσπάθησαν να φτάσουν έξω από τα σχολεία στη Σταυρούπολη, όπου τις τελευταίες μέρες σημειώνονται βίαια επεισόδια, δηλώνοντας τη στήριξή τους στους μαθητές.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι από τα ξημερώματα έχουν δημιουργήσει κλοιό έξω από τα ΕΠΑΛ ώστε να προσεγγίσουν το σχολείο μόνο μαθητές και καθηγητές απώθησαν τους πολίτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.