Τα αποτελέσματα από την άρση τηλεφωνικών απορρήτων έχουν ήδη στα χέρια τους αξιωματικοί του Γραφείου Απαγωγών της ΥΔΕΖΙ, οι οποίοι συλλέγουν και υλικό από κάμερες, με στόχο τον εντοπισμό των απαγωγέων της 27χρονης φοιτήτριας Βαρβάρας Μητσώνη, ανιψιάς του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», τα μέρη από τα οποία είχαν τηλεφωνήσει οι δράστες είναι τα Πετράλωνα, η Ομόνοια, η Λούτσα και τα νότια προάστια.

Την ίδια ώρα που το ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση συνεχίζεται, η νεαρή κοπέλα έδωσε συμπληρωματική κατάθεση που προσανατολίζει τους ειδικούς σε πιθανούς υπόπτους. Η 27χρονη Βαρβάρα είχε απαχθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, την ώρα που έφευγε από το σπίτι της στην Κυψέλη για να πάει στη δουλειά της, σε κέντρο διασκέδασης στη Δάφνη.

Αρχικά οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 10 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά «συμβιβάστηκαν» με το ποσό των 82.500 ευρώ. Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη το πρωί της Κυριακής στην Άνω Κυψέλη, κοντά στο σημείο της απαγωγής.