Οδοντιατρικές υπηρεσίες έναντι χρηματικής αμοιβής παρείχε παράνομα ένας 72χρονος οδοντοτεχνίτης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Οδοντιατρικών Συλλόγων, της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κλπ., καθώς και για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο 72χρονος ημεδαπός, ενώ ήταν οδοντοτεχνίτης, από το έτος 2009 τουλάχιστον και μετά παρείχε παράνομα υπηρεσίες οδοντιάτρου σε ασθενείς από τους οποίους λάμβανε αμοιβή, χωρίς να εκδίδει αντίστοιχα φορολογικά στοιχεία.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψαν δύο περιπτώσεις ασθενών, για τις οποίες ο 72χρονος έλαβε, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ χωρίς να εκδώσει αποδείξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και κοινοποιήθηκε στην αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.