Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης με την Αστυνομία να κάνει έρευνα στο σπίτι του παρουσιαστή παρουσία εισαγγελέα.

Η ερευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο πραγματοποιήθηκε με εντολή εισαγγελέα στο πλαίσιο ερευνών για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ στο σπίτι του.

Αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναφέρουν ότι η έρευνα σχετίζεται και με τους πυροβολισμούς που είχαν προηγηθεί σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το σπίτι του στον Διόνυσο έχει κατασχεθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός οποίος θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Έρευνα όμως πραγματοποιήθηκε και στο κανάλι του Μένιου Φουρθιώτη στα Μελίσσια απ’ όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, για τη συλλογή στοιχείων προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες και αν οι υποθέσεις συνδέονται.

Επισημαίνεται ότι μετά τις καταγγελίες γνωστού δημοσιογράφου, για σχέδιο επίθεσης σε βάρος του από τον παρουσιαστή, είχε διαταχθεί από την εισαγγελία προκαταρκτική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη έχουν προσαχθεί άλλα δυο άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται τόσο στην υπόθεση της Νέας Ερυθραίας όσο και στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του παρουσιαστή.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το καλάσνικοφ το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη φέρεται να είναι το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση με πυροβολισμούς κατά της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, η επίθεση κατά της ομάδας ΔΙΑΣ στην Νέα Ερυθραία έγινε το προηγούμενο βράδυ από αυτή στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.

Οι άλλοι δύο προσαχθέντες όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, βρίσκονται ήδη στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Πρόκειται για άτομα με ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.