Το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε με τουλάχιστον 12 σφαίρες έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) παρέλαβε η αστυνομία, καθώς, στο πίσω μέρος του οχήματος υπάρχουν τρύπες από σφαίρες.

Όπως φαίνεται στο φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr, το τζιπ απομακρύνεται από το σημείο της δολοφονίας με γερανό της αστυνομίας, προκειμένου να ερευνηθεί.

Ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από δύο άνδρες που επέβαιναν σε χαμηλού κυβισμού μηχανάκι, οι οποίοι αφού του είχαν στήσει καρτέρι, τον πυροβόλησαν σε όλα τα μέρη του σώματος του. Ο δημοσιογράφος έπεσε μπρούμυτα αφήνοντας την τελευταία του πνοή μέρα μεσημέρι μπροστά στα μάτια περιστατικών και γειτόνων.

Πιθανό είναι οι δολοφόνοι να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα καθώς κανείς δεν άκουσε πυροβολισμούς ενώ το όπλο φέρεται να είναι εννιάρι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την απομάκρυνση του οχήματος:

Το χρονικό της δολοφονίας

Το ρολόι έδειχνε περίπου 14:15 όταν ο δημοσιογράφος έφτασε στο σπίτι του στον Λόφο Πανί από το στούντιο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Πικέρμι που βρισκόταν νωρίτερα.

Προσπάθησε, όπως μετέδωσε το Mega να εισέλθει στο γκαράζ του σπιτιού του όμως δεν τα κατάφερε καθώς ένα αυτοκίνητο είχε κλείσει την είσοδο. Έτσι πάρκαρε λίγα μέτρα πιο μακριά. Μόλις βγήκε από το όχημά του και προχώρησε προς το σπίτι του το μηχανάκι με τους δύο αναβάτες τον πλησίασε και οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Φωτογραφίες και βίντεο: Γιάννης Κέμμος