Στον ανακριτή απολογείται εδώ και λίγη ώρα με 12σελιδο υπόμνημα ο 21χρονος σατανιστής που πολτοποίησε κεφάλι άστεγης στη Γλυφάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπερασπιστική του γραμμή θα κινηθεί σε δύο άξονες.

Θα επικαλεστεί ψυχική νόσο και θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και δεύτερον θα εστιάσει στη μακροχρόνια χρήση ουσιών για τα οποία, σύμφωνα με το δικηγόρο του, Φαήλο Κρανιδιώτη, υπάρχουν έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι έχει πάρει απαλλαγή από το στρατό καθώς και ότι έχει επιχειρηθεί το 2011 ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Επίσης, υπάρχουν βεβαιώσεις, σύμφωνα με το συνήγορό του, ότι το 2009 λόγω των ναρκωτικών είχε μείνει ανάπηρος. Σε ό,τι αφορά το έγκλημα, ισχυρίζεται ότι υπάκουε σε δαίμονες που τους έβλεπε να του ζητούν επιτακτικά να σκοτώσει για να γλιτώσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιχειρήσει να πείσει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια λέγοντας ότι ενισχύει τον ισχυρισμό αυτό η εφηβεία (14 με 15 ετών) κατά την οποία εμφανίστηκαν τα προβλήματα δηλαδή οι εμμονές και οι ψευδαισθήσεις. Επίσης, φέρεται να υποστηρίζει ότι υπάρχουν αποδείξεις πως και στο παρελθόν λόγω των σοβαρών προβλημάτων του είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά σε βάρος του πατέρα του.