Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Πτολεμαΐδας με ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός διαρρήκτη.

Όλα άρχισαν χθες νωρίς το απόγευμα όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν ύποπτο νεαρό κοντά στο χώρος της λαϊκής αγοράς και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Εκείνος όμως διέφυγε τρέχοντας στα γύρω στενά. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε ένα απίστευτο άνευ προηγουμένου κυνηγητό με τον ύποπτο να τρέχει για να μην τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

Ο νεαρός, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι ανήλικος και γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά, μπήκε σε μια πολυκατοικία και από εκεί ανέβηκε σε ταράτσα και κινήθηκε από κτήριο σε κτήριο διαφεύγοντας των αστυνομικών. Τελικά όπως είδαν μάρτυρες περίοικοι, ο δράστης πήδηξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Β. Σοφίας και εξαφανίσθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση (διαφεύγοντας πιθανότατα με αυτοκίνητο).

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο νεαρός ήταν ένα από τα μέλη της ομάδας που πριν από μερικές ημέρες είχε διαπράξει αλλεπάλληλες διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και κυρίως καταστήματα στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά την εντολή του δικαστικού λειτουργού να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τα ενήλικα μέλη και να εγκλειστούν τα ανήλικα στο κέντρο κράτησης ανηλίκων Βόλου, ο νεαρός μόλις το περασμένο Σάββατο δραπέτευσε πάλι για δεύτερη φορά και ήρθε στην Εορδαία για να συναντήσει και τους άλλους και να συνεχίσουν την παραβατική δράση τους με τις διαρρήξεις. Οι τρεις όταν ξαναβρέθηκαν άρχισαν και πάλι τα χτυπήματα με το επόμενο να γίνεται σε μικρό μίνι μάρκετ στην τοπική κοινότητα του Προαστίου.

Ο νεαρός διαφεύγει μέχρι αυτή τη στιγμή τη σύλληψη και αναζητείται όπως και οι υπόλοιποι της παρέας των διαρρηκτών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.