Ανατριχιαστικά μηνύματα με αποδέκτες βουλευτές της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε ένα από αυτά, πρόσωπο το οποίο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, στέλνει μήνυμα στον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο με το οποίο σχολιάζει τις εξελίξεις και τον ενημερώνει, στο τέλος, σαν να πρόκειται για κάτι αδιάφορο, συνηθισμένο, ότι χτύπησε με το αμάξι του έναν Πακιστανό!

Το μήνυμα , το οποίο εμπεριέχεται στη δικογραφία, φέρει ημερομηνία 2/6/2012. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο μήνυμα εντοπίστηκε στα στοιχεία που κατάσχεσαν οι αρχές από τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και έχει ως εξής:

«Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να μην δίνει καμία απάντηση στο εν λόγω μήνυμα.

Αύριο απολογούνται δύο
Την ίδια ώρα στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανάκριση των εφετών ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί η απολογία δυο εμπλεκομένων στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός ακόμη κατηγορούμενου στην ίδια υπόθεση ο οποίος αν και κλήθηκε δεν εμφανίστηκε. Την Μεγάλη εβδομάδα έχουν κληθεί σε συμπληρωματική απολογία ο Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντόγλου.

Πάντως, οι δυο ανακρίτριες περιμένουν από τη Βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ που κατηγορούνται κατά περίπτωση για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση καθώς και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας προκειμένου να ανοίξουν νέο κύκλο ανακρίσεων.