Φορτίο με 369 κιλά χασίς μετέφεραν πέντε Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, οι οποίοι συνελήφθησαν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στην εθνική οδό Καστοριάς – Φλώρινας.

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Καστοριάς είχαν από καιρό πληροφορίες για τη δράση των αλλοδαπών εμπόρων. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν χθες το πρωί σε κομβόι πέντε οχημάτων, από τα οποία τέσσερα αυτοκίνητα κι ένα φορτηγό, στα οποία επέβαιναν οι συλληφθέντες, διαπιστώθηκε ότι αυτοί μετέφεραν ποσότητα 368 κιλών και 843 γραμμαρίων κάνναβης.

Όπως ανακοινώθηκε, τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε 14 ταξιδιωτικούς σάκους, τοποθετημένα σε τρία από τα πέντε οχήματα, τα οποία κινούνταν το ένα πίσω από το άλλο, με σταθερή μεταξύ τους απόσταση και διάταξη. Οι αλλοδαποί, ηλικίας από 32 έως 39 χρόνων, εκτιμάται ότι ανήκουν σε κύκλωμα, που εισάγει από την Αλβανία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και στη συνέχεια τα διακινεί στη χώρα μας. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ακόμη 12 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.725 ευρώ, όπως και 3.000 λεκ Αλβανίας, που εκτιμάται ότι προέρχονται από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.