Μία 39χρονη, ένας 41χρονος από το Ηράκλειο και ένας 32χρονος από την Αλβανία φέρονται ως τα μέλη ομάδας που συσκεύαζαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, η 39χρονη φέρεται να είχε αναλάβει τον ρόλο της συσκευάστριας, αφού σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκείνη που στο ίδιο της το σπίτι, αποθήκευε, συσκεύαζε και έδινε τις ποσότητες της ηρωίνης στους άλλους δύο.

Αυτό γίνονταν για περίπου έξι μήνες μέχρι και χθες, οπότε όλοι τους έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ η οποία μετά από μία επιτυχημένη επιχείρηση κατάφερε να φτάσει στα ίχνη τους.

Μαζί όμως με αυτούς τους τρεις συνελήφθησαν και άλλοι 4 οι οποίοι προσπάθησαν να προμηθευτούν από την σπείρα ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Πιο συγκεκριμένα, στην 39χρονη, τον 41χρονο και τον 32χρονο ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Και οι τρεις τους πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν εκ νέου την Παρασκευή το πρωί. Στους υπόλοιπους 4 , ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για προμήθεια και απόπειρα προμήθειας ναρκωτικών ουσιών.

(Φωτογραφία αρχείου)