Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ο 35χρονος υπαρχιφύλακας της Τροχαίας ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του και μια φίλη της, έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν, στην Κηφισιά.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 35χρονου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και οπλοχρησία και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν οικογενειακοί λόγοι αλλά και οι διαφωνίες που είχε με την εν διαστάσει σύζυγο του για την επιμέλεια των παιδιών τους, πέντε και οκτώ ετών. Ο νεαρός, σύμφωνα με τις αρχές, είχε στήσει καρτέρι στην πρώην σύζυγο του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται αρχικά να αναζήτησε την άτυχη γυναίκα μέσα στο κατάστημα αλλά τελικά την εντόπισε στο πάρκινγκ όπου είχε βγει με τη φίλη και συνάδελφό της για να κάνουν διάλειμμα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να πλησίασε τις δυο γυναίκες και να άδειασε το υπηρεσιακό του περίστροφο πάνω τους. Στη συνέχεια παρέμεινε στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ έως τη στιγμή που τον συνέλαβαν οι συνάδελφοί του.