Σε κρυοπληξία αποδίδεται ο θάνατος των τριών μεταναστών από το Μπανγκλαντές, οι σοροί των οποίων είχαν βρεθεί την προηγούμενη εβδομάδα σε αγροτική περιοχή της Μικρής Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν επιβεβαίωσαν την αρχική υποψία που συνέδεε το θάνατό τους με εισπνοή δηλητηριώδους αερίου σε κλειστό χώρο, πιθανότατα σε πορτμπαγκάζ οχήματος.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα ιατροδικαστικά ευρήματα συγκλίνουν ότι οι τρεις μετανάστες από το Μπαγκλαντές πέθαναν από υποθερμία και υπό αυτές τις συνθήκες εξετάζεται η εκδοχή να βρίσκονταν σε κάποιο φορτηγό-ψυγείο και όταν ο διακινητής τους διαπίστωσε πως ήταν νεκροί, τους άφησε στο σημείο που εντοπίστηκαν στην άκρη του δρόμου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τους (οι ηλικίες τους εκτιμώνται από 20 έως 40 ετών). Οι σοροί τους παραμένουν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.