Παρά το γεγονός ότι όλα συγκλίνουν σε αυτή την κατεύθυνση, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως ότι το πτώμα που εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Γαύδο ανήκει στον 31 ετών Διονύση Καλλίνικο, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και σπεύδει στο νησί ιατροδικαστής και κλιμάκιο της αστυνομίας από τα Χανιά σε μια προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Νέα Τηλεόραση το πτώμα εντοπίστηκε περίπου στις 6 το απόγευμα, σε σημείο απ’ όπου είχαν ήδη περάσει οι άνδρες της ΕΜΑΚ και οι εθελοντές που αναζητούσαν τον 3χρονο τουλάχιστον δύο φορές, πάνω στο δρόμο κοντά στα Βατσιανά.

Αυτό έχει βάλει σε υποψίες την αστυνομία ότι ενδεχομένως κάποιος ή κάποιοι να μετέφεραν το πτώμα του εκεί από κάπου αλλού, ενώ παράλληλα το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με ρούχα, ίσως για να μη φαίνονται μώλωπες και χτυπήματα που είχε.

Η εξαφάνιση του νεαρού άνδρα είχε δηλωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου από τη μητέρα του στην Ιθάκη, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Πηγή: cretalive.gr