«Μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα» χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος την πρώην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, με αφορμή τη συνέχιση της κατάθεσης της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, σε δήλωση του απαντά στις αναφορές που φέρεται να έκανε η κ. Ράικου -μεταξύ άλλων- περί επιθυμίας του να καταλύσει τη δημοκρατία.

«Στην κ. Ράϊκου αρέσει να αυτογελοιοποιείται. Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως, για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά “μούγκα στη στρούγκα”». αναφέρει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Και προσθέτει: «Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κ. Ράίκου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».