Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή οι δυο άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό που κατήγγειλε στις 23 Ιουλίου μία 25χρονη γυναίκα από το Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Οι δυο πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν ωστόσο εκεί τους περίμεναν συγγενείς της γυναίκας, ενώ επικράτησε μεγάλη ένταση τόσο κατά την προσαγωγή τους όσο και κατά την διάρκεια της απομάκρυνσής τους από το δικαστικό μέγαρο, καθώς οι συγγενείς του θύματος εμφανίστηκαν εξαγριωμένοι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το prismanews.gr, κατά την αποχώρησή τους από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου συγγενείς της κοπέλας επιτέθηκαν στον βασικό κατηγορούμενο καταφέρνοντας να τον χτυπήσουν στο πρόσωπο.

Και νωρίς το μεσημέρι δεν αποφεύχθηκε η ένταση και ο καυγάς όταν οι συγγενείς της γυναίκας επιτέθηκαν σε άτομο που συνόδευε τους δύο άνδρες. Κουβέντα στην κουβέντα οι άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στη μέση των Δικαστηρίων.

Οι δύο άνδρες, που κατηγορούνται ότι έκλεισαν το δρόμο στην 25χρονη, αναγκάζοντάς την να κατέβει από το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στη συνέχεια την παρέσυραν σε αγροτική περιοχή και την βίασαν διαδοχικά, εμφανίστηκαν στα δικαστήρια μόνοι τους, χωρίς συνήγορο υπεράσπισης λόγω έλλειψης χρημάτων, όπως είπαν.